img

Engler i snøen

01.feb.2007 @ 19:51:46
Cato lager engel

"En fugl trenger to vinger for å kunne fly", Jesse Jackson.

Hva trenger vi mennesker for å fungere? Hverandre! På ekspedisjonen til Everest vil jeg dokumentere mitt praktiske avhengighetsforhold til andre. Det skal måles i minutter, og jeg vil kategorisere det i hverdagslig hjelp og bistand under klatring. En quiz er om det blir < 1%, 1-10% eller > 10%. Jeg har selv en antagelse.

Det kommende utbyggingsprosjektet på Nesodden, som skal bl.a. finansiere nytt kommunehus og kulturhus, er kommunens salg av tomter på Varden. Skråningen mellom Sunnaas sykehus og Varden og ned til Ildjernet er bratt og ulendt. Det er flotte treningsforhold for en som skal klyve til topps på Everest. Sporene i snøen viser at det er kun meg og rådyrene som vanker der. Så når jeg er ferdig med treningen, er det bare å bygge. De forbipasserende tror kanskje jeg er ute å kikker etter de beste tomtene. Kanskje er jeg det?

Camilla skriver i sin blogg at hun vurderer å kutte ut trening til Vasaloppet til fordel for mer klyving. Jeg støtter henne i det. Med tyngde i sekken og passe høy fart i ulendt og bratt terreng, er flott trening for utholdende balansemuskelatur. "Pumpa" får kjørt seg og.

Kommentarer:

Skriv en ny kommentar:

Navn:
Husk meg ?

E-post:


URL:


Kommentar:


Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://app.nettblogg.no/index.bd?fa=tb.add&id=3927381
hits