img

Klatring i Nesoddskogen

04.feb.2007 @ 20:46:08
Det er vel akkurat det samme hva slags føre det er, bare man har tau, sele, jumar, otter og et par karabiner. Som tidligere nevnt er vestsiden på Nesodden bratt nok for grei repitisjonstrening. Og så det været idag. Sol, laber bris, +5. Svoger Willy og jeg var ute i flere timer. Merket at jeg ikke hadde klatreprotesen. Den lå på hytta. Det er forskjell på dem, vet du. Treningsprotesen er mer romslig. Det betyr at armen sklir inni. Klamheten inni protesen betyr futig hud. Ja, det blir gnagsår. Men, de gror fort.
kkkkk
Klatring i Nesoddskogen

Flott at jeg har han Willy. Jeg er ingenting alene alene med tau og klemmer. Det minner meg også på at jeg så altfor sjelden skryter av min fru Märtha. Det er ganske utrolig hvordan hun stiller opp og støtter meg. I over 25 år har hun vært der. På mange måter har hun vært sterkt medvirkende til at jeg er den jeg er.
Tenk hvis hun hadde forsøkt å holde meg tilbake. Nei, hun backer meg, men sier: "La det ikke bli noen livsstil". Og det er det vel ikke? Hva er forresten livsstil? Jeg har i så fall mange livsstiler...

Kommentarer:
Postet av: Erica

Ogsaa maa du skryte litt av lille meg i den store verden! Selvom jeg ahr to armer, er jeg ganske modig...
Fra barnet ditt...

05.feb.2007 @ 20:30:34
URL: http://www.ericasverden.blogspot.com

Skriv en ny kommentar:

Navn:
Husk meg ?

E-post:


URL:


Kommentar:


Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://app.nettblogg.no/index.bd?fa=tb.add&id=3987695
hits