img

Enkelt og greit - når det er vanskelig

25.jan.2007 @ 21:43:37

Enkle forhold - lite lukt

Alt blir enkelt og greit, bortsett fra det viktigste - selve jobben. Ja, klatringen altså. Glede meg kan jeg fordi det viktigste føles så bra. Det er menneskene i teamet. Møtet med vår ny sveitser på teamet, Cedric, var en skikkelig herlig opplevelse. Han er så usnobbete, dyktig og meget hyggelig kar. Alt ligger til rette for en flott opplevelse på det personlige plan. Vår samling sist helg i Hemsedal ga skikkelig mersmak. Turen opp renna på Skogshorn i kuling og snø både under og over ga et realistisk bilde av virkeligheten om et par måneder. På treningssamling skal det dog være litt plussopplevelser. Det fikk vi med vedfyrt badstue, mat fra våre kjære, vin og peiskos. Det er egentlig livet. Men, når det er vanskelig, ja så liker jeg å ha det enkelt rundt meg. Da blir det mellommenneskelige viktigst.

Det er en god følelse å kjenne at formen er bra. Jeg er utvilsomt en lat person innerst inne. At jeg greier å opprettholde treningsplanen er en god følelse. Trening kan så lett bli utelatt i alle hverdagens oppgaver. Ved siden av mitt arbeid på Olympiatoppen og foredrag for næringslivet, så er vi inne i en ganske hektisk tid med valg av utstyr og sponsoravtaler. Fy søren å fort tiden kommer. Men det er rart med det. I slutten av mars er jeg sikker på at 500 kg utstyr i 20 tønner blir sendt som planlagt og at vi er klare til å sette oss på flyet. I morgen er det nok et sponsormøte, før jeg setter meg på båten tilbake til Nesodden for en god tur i bratthenget under Sunnaas sykehus. Jeg tenker på hvor heldig jeg er, i forhold til de mange som er opptatt av mye viktigere prosesser på Sunnaas - å komme seg videre i livet etter alvorlig sykdom eller skade. Det inspirerer meg!


Kommentarer:
Postet av: Kjell Nordhagen

Hei Cato!
Det står respekt av forberedelser og fremdrift til turen til verdens tak. Jeg vil følge dere med spenning og interesse. Lykke til videre. Min tur til Kilimanjaro i 2001 gav mersmak, men tror kanksje at avstanden mellom 5895 og 8848 kan bli i meste laget for meg, men skulle gjerne vært med dere og forsøkt.

26.jan.2007 @ 08:15:36
Postet av: Lasse Gustavson

Hej Cato, lycka till framöver.Bästa höghöjdstipset jag vet; Pust med näsan, så slipper du luftrörsproblem. Om du ångrar dig på vägen upp så vet jag ett vädligt gott cafe I Shimla, i Indiska himalaja. Dom har givetvis uteservering.
///Lasse

05.feb.2007 @ 11:10:41

Skriv en ny kommentar:

Navn:
Husk meg ?

E-post:


URL:


Kommentar:


Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://app.nettblogg.no/index.bd?fa=tb.add&id=3795431
hits