Unarmed Everest 2007

26.okt.2006 @ 16:42
Cato med Dronninger på Kongen, Romsdal

Unarmed - greit for meg i fredelige omgivelser med nok av gode armer i andre. I midten av oktober var det nærmest sommertemperatur på toppen av Kongen i Romsdal. Her omgranset av flotte Dronninger. For en oppvarming til Everest. Den står for tur i april og mai.
 Min visjon er å inspirere folk i hverdagen gjennom å formidle at begrensninger finnes kun i eget hode - mulighetene likeså. Jeg føler meg priviligert som får muligheten til å gjøre det gjenom "vinduer" i Antarktis og Himalaya. De episoder jeg har lært mest gjennom i livet er to måneder i sykesengen i 1973, to måneder i Antarktis til Sydpolen i 1994, og sikkert de kommende to måneder på vei til verdens høyeste topp. Det er ikke sikkert at målet om å komme opp innfris. Men jeg vil yte mitt beste sammen med Odd Harald, Camilla, Dawa Chhiri Sherpa, de andre åtte sherpaer og to klatrere som ikke er navngitt ennå.
!. oktober i fjor nådde jeg toppen av Cho Oyu  (8.201 m) nettopp med Dawa. Han gjør meg sterk. Han kjenner meg og mener det skal være mulig å klare Everest fra nord. Time will show. Vi har ytterligere to mål, som er viktigere. Komme hjem uskadd og som venner. De skal vi klare. Hjemme kommer vi ikke til Everest. Det er underveis vi eventuelt må snu. Da gjelder det å være underveis. Det er der livet er - underveis.

Kommentarer:
Postet av:

http://web3.aftenbladet.no/lokalt/article219029.ece

06.mar.2007 @ 22:16
Postet av: decolle

I do not know if my message will get delivered to Kato, but anyway. I want to express my deep and extra-ordinary fascination for this tremendous challenge. I met Kato last summertime in France along the Santiago Pilgrimes way and i am really impressed.

All the best for your everest adventure and hope to see you at the TOP soon!

Cheers
Jean-Luc Decolle

19.apr.2007 @ 15:04

Skriv en ny kommentar:

Navn:
Husk meg ?

E-post:


URL:


Kommentar:


Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://app.nettblogg.no/trackback/ping/2483260
hits