img
januar 2007
ma ti on to fr
1
2
3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24
25
26 27 28
29 30 31

Enkelt og greit - når det er vanskelig

25.jan.2007 @ 21:43:37

Enkle forhold - lite lukt

Alt blir enkelt og greit, bortsett fra det viktigste - selve jobben. Ja, klatringen altså. Glede meg kan jeg fordi det viktigste føles så bra. Det er menneskene i teamet. Møtet med vår ny sveitser på teamet, Cedric, var en skikkelig herlig opplevelse. Han er så usnobbete, dyktig og meget hyggelig kar. Alt ligger til rette for en flott opplevelse på det personlige plan. Vår samling sist helg i Hemsedal ga skikkelig mersmak. Turen opp renna på Skogshorn i kuling og snø både under og over ga et realistisk bilde av virkeligheten om et par måneder. På treningssamling skal det dog være litt plussopplevelser. Det fikk vi med vedfyrt badstue, mat fra våre kjære, vin og peiskos. Det er egentlig livet. Men, når det er vanskelig, ja så liker jeg å ha det enkelt rundt meg. Da blir det mellommenneskelige viktigst.

Det er en god følelse å kjenne at formen er bra. Jeg er utvilsomt en lat person innerst inne. At jeg greier å opprettholde treningsplanen er en god følelse. Trening kan så lett bli utelatt i alle hverdagens oppgaver. Ved siden av mitt arbeid på Olympiatoppen og foredrag for næringslivet, så er vi inne i en ganske hektisk tid med valg av utstyr og sponsoravtaler. Fy søren å fort tiden kommer. Men det er rart med det. I slutten av mars er jeg sikker på at 500 kg utstyr i 20 tønner blir sendt som planlagt og at vi er klare til å sette oss på flyet. I morgen er det nok et sponsormøte, før jeg setter meg på båten tilbake til Nesodden for en god tur i bratthenget under Sunnaas sykehus. Jeg tenker på hvor heldig jeg er, i forhold til de mange som er opptatt av mye viktigere prosesser på Sunnaas - å komme seg videre i livet etter alvorlig sykdom eller skade. Det inspirerer meg!


Kjempeforhold i julen

02.jan.2007 @ 10:11:16
Cho
For et fantastisk vær og forhold det har vært den siste tiden. Jeg har tilbragt julen i Hemsedal. Her har vi hatt utrolig flotte forhold for Everest forberedelser. Flott skarete føre har gjort det mulig å gå på bena. Riktignok har jeg tråkket en del igjennom. Det, sammen med bratt lende oppunder Skogshorn gjør det slitsomt. Men det har jo også vært hensikten. Det er utrolig god følelse nå, at kroppen lystrer og er med på strabasene. Renna på Skogshorn skal forseres senere i januar av teamet. Den ser bra ut, særlig med de siste dagers snøfall. Med nydelig pudderføre, litt vind og -4 har de siste dager blitt viet langrennskiene. Nå kan 2007 bare komme. Jeg er i kjempeslag. Det er nå 90 dager til avgang Himalaya. De skal brukes godt. Vi er i god flyt på viktige områder som finansiering og utstyr. Mer om det kommer... Idag bærer det ned fra fjellet til vanntette joggesko i Nesoddmarka.

hits